Kylmäpalvelut

Me tunnemme kylmäkoneet kuin omat taskumme.

Siksi olemme erikoistuneet vain yhteen asiaan, kylmälaitteisiin.

Kylmälaitepalvehuolto kaupoille

Kylmälaitehuolto kaupoille

Kylmäpalvelumme kaupoille on tarkoitettu erityisesti keskisuurille ja suurille kaupoille. Huollamme ja tarkistamme kylmälaitteet ja tarvittaessa vaihdamme vanhentuneet komponentit uusiin, tehokkaampiin. Näin elintarvikkeet eivät pääse altistumaan väärille lämpötiloille, eikä ole pelkoa että kylmälaitteet hajoaisivat.

Laitevian sattuessa nopeus on valttia

Kun kylmälaitteet hajoavat, se tapahtuu poikkeusetta yllättäen, ilman varoitusta. Sillon on toimittava ripeästi, jotta tuotteet eivät pilaannu ja kaupankäynti voi jatkua mahdollisimman nopeasti normaalisti. Mestarikylmä on paikalla kelloon katsomatta, ja työ suoritetaan valmiiksi aina saman tien. Tuotteet pidetään kylmänä valiaikaisilla, siirrettävillä kylmä/pakastehuoneilla ja asennustyöt tehdään siten, että asiakkaat eivät häiriinny kylmälaitteiden korjaamisesta.

Tehokkailla kylmälaitteilla merkittävä säästö energiankulutukseen

Kylmälaitteiden energiankulutus on lähes puolet kauppojen kokonaisenergiankulutuksesta. Tämän takia on luonnollista, että kylmälaitteiden komponentteja valitessa kiinnitetään huomiota laadun lisäksi niiden energiankulutukseen. Mestarikylmä on aina ajan hermolla ja tietoinen alan viimeisimmästä teknologiasta. Usein pienilläkin valinnoilla päästään kokonaiskulutuksen kannalta merkittäviin säästöihin. 

 

Jos kylmäkoneessasi on ongelma, tiedät mitä tehdä!

Ota yhteyttä