Kylmäpalvelut

Me tunnemme kylmäkoneet kuin omat taskumme.

Siksi olemme erikoistuneet vain yhteen asiaan, kylmälaitteisiin.

Joustavaa kylmäkonehuoltoa asiakkaan tarpeet huomioiden

Joustavaa kylmäkonehuoltoa asiakkaan tarpeet huomioiden

Kylmäpalveluissa ensisijaista on asiakkaan tarpeiden huomioiminen. Jos viallinen kylmälaite on vaarassa pilata arvokkaat elintarvikkeet tai pysäyttää teollisuuslaitteet, palvelun on pystyttävä joustamaan kelloon katsomatta.

"Teemme ainoastaan kylmäkonehuoltoja, muut työt jätämme suosiolla muille. Erikoistumalla voimme olla varmoja, että asiakas saa aina alan osaavinta palvelua." 

Tämä on ollut myös mestarikylmän lähtökohta, kun palvelun toimivuutta on suunniteltu. Asiakasta autetaan silloin, kun apua tarvitaan. Työ hoidetaan loppuun ja vasta sen jälkeen on aika poistua työmaalta. 

Mestarikylmää kiitetään erityisesti seuraavista asioista:

  • Tavoitettavuus kellon ympäri
  • Joustavat kylmälaitteiden korjausajat viikonpäivään katsomatta
  • Asennuslaadun huolellisuus ja siisteys
  • Korjauksessa tarkistetaan koko laitteiston toiminta, ei pelkästään kyseisellä hetkellä olevaa vikaa

Laatu syntyy huolellisuudesta

Jokainen asennus suoritetaan itse alusta loppuun. Näin varmistetaan asennuslaadun korkealuokkaisuus ja eri komponenttien yhteensopivuus ja pitkäikäisyys. Testaamme ja varmistamme kaikkien asentamiemme kylmälaitteiden toimivuuden omilla testaamiseen suunnitelluilla laitteilla.

"Intohimoinen asenteemme kylmäkoneisiin takaa, että kaikki on tehty juuri niin kuin pitääkin, ei vähän sinne päin."

Vaikka loputon kilpailutus on johtanut monilla toimijoilla komponenttien alimitoitukseen, Mestarikylmä ei tingi komponenttien laadusta. Hintaero on olematon laitteen elinkaaren aikana, joten Mestarikylmän periaate - korjaa kerralla kuntoon - on pitkässä juoksussa aina edullisin ratkaisu.

Pienemmätkin kohteet koeponnistetaan typellä tai tarkistetaan kylmäainevuotomittarilla.

Tunnustettua osaamista

Osoituksena laadukkaasta toiminnasta Mestarikylmä on päässyt korkeimpaan mahdolliseen, eli AAA-luottoluokkaan, johon pääsee vain 2,6% yrityksistä. Lisäksi yritys kuuluu luotettava kumppani -ohjelmaan ja on Suomen Kylmäyhdistys ry:n jäsen.